2019-10-15 14:27:38• hírek • Bede Emőke

Nem az ittas sofőr okozta a hétfői hármas karambolt

Közlekedési baleset történt hétfőn, nem sokkal dél után Szatmárnémetiben, a Károlyi úton, a vetési ipari park közelében – tájékoztatta híroldalunkat a baleset napján a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

Az ISU által közölt információk szerint a balesetben két személy sérült meg, mi több, egyiküket a katasztrófavédelem egyenruhásainak kellett kiszabadítaniuk az összeroncsolódott autóból. Öröm az ürömben, hogy mindketten eszméletüknél voltak a mentés pillanatában.


Keddre elkészült a rendőrség elsődleges jelentése is a közúti incidenst illetően. Mint írják, a helyszíni vizsgálatok során megállapítást nyert, hogy egy 43 éves vetési férfi nem tartott megfelelő követési távolságot, melynek okán nekihajtott az előtte haladó haszongépjárműnek, melyet egy 39 éves szatmári férfi vezetett. Az ütközés erejétől megdobva, a kisbusz átsodródott a szemközti sávra, és összeütközött egy teherautóval, melynbek kormányánál egy 53 éves batizi illetőségű személy ült.


A hármas karambolban könnyebb sérüléseket szerzett a kisbusz sofőrje, akiről nem mellesleg az is kiderült, hogy alkoholt fogyasztott indulás előtt, leheletében ugyanis 0,37 mg/l légalkoholszintet mutatott ki a szonda. A másik két autóvezető eredménye negatív lett. A rendőrség az ügyben bűnügyi eljárást indított – közölte a hatóság sajtóosztálya.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: